0118 556126

Kandidaten MR

“Mogen wij ons even voorstellen?

Patricia van der Tak – Snoek, kandidaat 1

Ik ben Patricia van der Tak-Snoek, ik ben getrouwd met Richard en samen hebben we een zoon Florian. “Florian zit in groep 3b. Ik heb mij opgegeven voor de MR om als schakel te fungeren tussen de ouders en de school. Het is naar mijn mening belangrijk dat er ouders in de MR zitten met kinderen uit verschillende groepen. Als MR lid ben je dan makkelijker benaderbaar voor alle ouders.

Mariska Moenis, kandidaat 2

Beste ouders,

Ik ben Mariska Moenis, moeder van Mick Huntink (groep 4). In mijn vrije tijd houd ik mij bezig met gitaarspelen, sporten, wandel ik met de hond en ga ik graag opstap met mijn gezin en vrienden. 

Ik werk als specialist bij de politie op het Zorg- en Veiligheidshuis in Zeeland. In mijn werk heb ik veel met jeugd- en gezinsproblematiek te maken. Uit ervaring weet ik dat de periode op de basisschool van groot belang is voor de ontwikkeling van een kind. De basisschool is daarnaast ook de plek voor preventie. Het is belangrijk om zo vroeg mogelijk in te spelen op zorgelijke signalen, zodat een kind en/of het gezin snel de juiste hulp/ondersteuning kan krijgen. Ik sta voor een veilige leeromgeving waar het kind centraal staat en met plezier naartoe gaat. 

Als moeder met mijn werkervaring hoop ik een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de MR van ’t Klinket.

Vriendelijk groet,

Mariska Moenis

Kim Versluijs – Lyklema, kandidaat 3

Ik ben Kim Versluijs (33 jaar) en ik woon samen met mijn man Sven en dochter Mylah. Mylah zit sinds dit jaar (januari) op de basisschool. Dus misschien ben ik nog niet voor iedereen even bekend. Wij wonen nu een klein jaartje op het dorp en mag ik mezelf nu 1,5 jaar trotse Zeeuw noemen. Oorspronkelijk kom ik uit de regio Rotterdam. Ik ben daar 11 jaar lang politieagent geweest en heb sinds vorig jaar oktober de overstap gemaakt naar docent in het praktijkonderwijs. 

Toen ik de oproep voorbij zag komen in de nieuwsbrief dacht ik gelijk: ‘Ja, leuk!’.  
Ik ben van mening dat het belangrijk is om mee te denken en mee te beslissen. Door een gemêleerd gezelschap bij elkaar te zetten creëer je een mooie dynamiek zodat stukken benaderd kunnen worden vanuit verschillende visies om tot het beste besluit te komen voor de kinderen, ouders, personeel en de school. Mede door mijn achtergrond en ervaringen denk ik dat ik voor een andere invalshoek kan zorgen en de MR hierdoor kracht bij kan zetten. Ik durf kritisch te kijken en vragen te stellen zodat het gemeenschappelijke doel het beste bereikt wordt. 

Met vriendelijke groet, 

Kim Versluijs – Lyklema

Malika Habouria, kandidaat 4

Sinds afgelopen augustus woon ik met mijn gezin in Koudekerke. Na een sabbatical, waar wij als gezin een jaar hebben rondgereisd, besloten wij te vertrekken uit de Randstad. Zeeland heeft ons hart gestolen en al vrij snel ontdekten wij het fijne dorp Koudekerke.

Mijn twee jongens van 4 en 6 gaan met heel veel plezier naar school. Zij voelen zich thuis en maken steeds meer vrienden. Prachtig om te zien.

Heel graag wil ik ook wat meer voor de school betekenen. Daarnaast lijkt het mij ook prettig om de omgeving en de mensen wat meer te leren kennen.

Een rol in de MR past bij mij omdat ik graag constructief meedenk over onderwijsbeleid. Erg mooi vind ik het dat zowel personeel als ouders kunnen bijdragen aan de kwaliteit van onderwijs en het welbevinden van de kinderen.

Een aantal jaar geleden werkte ik voor CNV Onderwijs als beleidsadviseur. Op dit moment werk ik als projectmanager en trainer voor de CNV Academie. Met enige regelmaat kom ik schoolteams en medezeggenschapsraden tegen in mijn werk. Het lijkt erg interessant om nu eens vanuit de MR zelf te kunnen bijdragen.

Breng hieronder uw stem uit op één van de MR-kandidaten.
Let op: u kunt per IP-adres (computer) slechts één stem uitbrengen.

Welke MR-kandidaat geniet uw voorkeur?