0118 556126

Overblijven

De Boterhammenbrigade

De Boterhammenbrigade zorgt voor een professionele opvang van uw kind tussen de middag op school. Wij werken met pedagogisch medewerkers en vrijwilligers.

Er wordt gezamenlijk gegeten waarna uw kind een spelletje kan doen, buiten spelen, een puzzel maken of rustig een boek lezen. Zo krijgt uw kind weer voldoende energie voor de middag op school.

 

Inloggen ouderpagina Boterhammenbrigade 

Via de volgende link kunt u inloggen op uw persoonlijke ouder-/gezinspagina: Inloggen ouderpagina Boterhammenbrigade.

Aan- en afmelden voor de Boterhammenbrigade, betalingen en tegoed inkopen kunt u zelf beheren op uw eigen pagina. Mocht u problemen hebben met inloggen dan kunt u telefonisch contact opnemen met het administratiekantoor: 085-2734910

 

Hoe werkt het?

U kunt uw kind(eren) aanmelden voor de Boterhammenbrigade door de Overeenkomst Boterhammenbrigade / Aanvraagformulier inlogcode iDEALnet in te vullen, te ondertekenen en op te sturen naar KOW Boterhammenbrigade (administratiekantoor), Postbus 111, 4920 AC Made, of per e-mail: murlen@murlendienstverlening.com .

 

De overeenkomst gaat in nadat een volledig ingevuld en ondertekend Overeenkomst Boterhammenbrigade / Aanvraagformulier inlogcode iDEALnet door het administratiekantoor is verwerkt. Na de verwerking van de gegevens door het administratiekantoor, ontvangt u zo spoedig mogelijk een inlogbrief voor iDEALnet. Na registratie in iDEALnet ontvangt u een e-mail met uw gebruikersnaam zodat u kunt inloggen op uw eigen ouderpagina. U kunt uw kind via deze pagina aan- en afmelden voor de Boterhammenbrigade. U dient uw kind uiterlijk op de dag zelf tot 9.00 uur aan- of af te melden voor de Boterhammenbrigade. In noodgevallen kan er nog aan- of afgemeld worden tot 12.00 uur door telefonisch contact op te nemen met het administratiekantoor: 085-2734910

 

U dient vooraf saldo in te kopen en zorg te dragen dat er voldoende saldo op uw overzicht staat voor overblijven. Uw actuele saldo kunt u zelf online via de ouder-/gezinspagina volgen. Het is niet mogelijk om via school de overblijf te regelen of contant te betalen. Bij het tijdig afmelden van vaste overblijfdagen worden geen kosten in rekening gebracht.

 

Wat kost het?

Voor schooljaar 2015-2016 betaalt u € 2,40 per keer.

U koopt vooraf een saldo overblijfbeurten in (exclusief verwerkingskosten; €0,40 per transactie).

Voor de Boterhammenbrigade kunt u geen kinderopvangtoeslag aanvragen.

 

 

INSCHRIJVEN SCHOOLJAAR 2015 / 2016

Klik hier of uw basisschool ook de Boterhammenbrigade afneemt en schrijf u in. Print het inschrijfformulier uit en stuur het volledig ingevuld en ondertekend naar De Boterhammenbrigade (Murlen), Postbus 111, 4920 AC, Made.

 

De algemene voorwaarden die van toepassing zijn op de Boterhammenbrigade treft u via de volgende link: Algemene voorwaarden Boterhammenbrigade  

 

Meer informatie

Via de volgende link treft u meer informatie over de Boterhammenbrigade: flyer Boterhammenbrigade