Corona

U ontvangt momenteel veel informatie. Dit zijn berichten van de leerkracht, maar ook berichten van school.
Voor het gemak nog even dit overzicht, het zal even wennen zijn, maar wij hebben er het volste vertrouwen in.

Welk cohort krijgt op welke dag les?
We hebben een schema gemaakt tot en met 5 juni. Er vallen verschillende dagen uit vanwege vakantiedagen.
Met onderstaande verdeling gaat elk cohort 8 dagen naar school.

Cohort A; 11, 13, 15, 19, 25, 27, 29 mei en 4 juni
Cohort B; 12, 14, 18, 20, 26, 28, mei en 3 + 5 juni

De lestijden
Groep 1:      08.30   14.00 achterplein
Groep 2:      08.40   14.10 via achterplein (dan kruisen ze net niet met groep 3 in de gang)
Groep 3:      08.30   14.00 via voordeur voorplein (zowel komen als gaan via voorplein)
Groep 4:      08.35  – 14.05 via voordeur voorplein (zowel komen als gaan via voorplein)
Groep 5:      08.35  – 14.05 via achterplein
Groep 6/7:   08.40  – 14.10 via voorplein
Groep 8:      08.30  – 14.00 Grote Pien

Wat houdt noodopvang in?

Noodopvang
Indien er tenminste één ouder in de vitale sector werkt en het lukt u niet om opvang te regelen, dan kunnen wij de opvang van uw zoon en/of dochter regelen. Deze opvang wordt minimaal 1 dag van te voren aangevraagd door een mail te sturen naar klinket@primas-scholengroep.nl

Hoe wordt de noodopvang vormgegeven?
Stel, uw kind (we noemen hem voor het gemak Kevin) zit in cohort A. Kevin krijgt op het einde van de dag instructie voor het werk wat hij de volgende dag moet maken. Normaal gesproken doet hij dit thuis, maar in dit geval gewoon op school. Hij sluit aan bij het volgende cohort ( B ). We streven ernaar om de kinderen qua noodopvang in de groep waar zij zitten, op te vangen. Wanneer deze groep het aantal van 15 overstijgt plaatsen we kinderen in andere groepen waar ze zelfstandig, maar onder toezicht van een leerkracht, hun werk kunnen maken. Vragen stellen mag natuurlijk altijd!
Mocht Kevin in groep 1 of  1 / 2 zitten dan kan hij gewoon mee doen met de werkjes die worden aangeboden.
We zijn in staat om de hal hier bij te betrekken en het oude BSO lokaal. Ruimte en personeel genoeg!

Het plaatsen van de fietsen
Groep 1 en 2: fietsen in het fietsenhok
Groep 3 en 4: fietsen plaatsen op het voorplein hek zijde (grenzend aan de stoep)
Groep 5: fietsen in het fietsenhok
Groep 6 / 7: fietsen aan de zijkant van de school.
Groep 8: fietsen bij Grote Pien

De kinderen eten op school
De kinderen eten met de leerkracht op school. U geeft dus een tussendoortje mee naar school, maar ook een lunchpakket! Dit betekent dus ook twee drinkbekers. Voorzie dit lunchpakket eventueel van een koelelement.
We vragen elk kind om een theedoek mee te nemen. Deze dient als tafelkeedje. Zo voorkomen we grotendeels een grote kruimelboel.

Wilt u alle informatie nogmaals nalezen in de uitgebreide informatiebrief? Deze kunt u nalezen via de volgende link